ЭЛЕКТРОН ТИЖОРАТДА ИСТЕЪМОЛЧИЛАР ҲУҚУҚЛАРИНИ ҲИМОЯ ҚИЛИШГА ОИД ҚОНУНЧИЛИК: МИЛЛИЙ ВА ХАЛҚАРО ТЕНДЕНЦИЯЛ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида электронтижоратсоҳасида истеъмолчи ҳуқуқларини ҳимоя қилишга оид қонунчиликни янадатакомиллаштириш, шунингдек, халқаро тенденциялар таҳлил қилинга