OILADAGI MUNOSABATLARNING FARZANDLAR TARBIYASI DA PSIXOLOGIYA VA PEDAGOGIKA O‘RNI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Farzand tarbiyasi har bir ota – onaning ko’zgusi. Ota – onaning psixologik holati, uning farzandi tarbiyasida aks etadi. Farzandining kelajagi chiroyli bo’lishini istagan har bir ota – ona o’z ustida ishlab farzandiga o’rnak bo’lishi lozim.