КАМБАҒАЛЛИКНИ ҚИСҚАРТИРИШ БЎЙИЧА ЯНГИ ЁНДАШУВЛАР БЎЙИЧА ЮЗАГА КЕЛАЁТГАН МУАММОЛАР ВА УЛАРНИНГ ЕЧИМИ ЮЗАСИДАН ТАКЛИФЛАР ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Республикада 1 млн кам таъминланган оилалар, 1 млн ногиронлиги бўлган шахслар, 688 минг ижтимоий нафақалар олувчилар, 62 минг етим ва ота-она қармоғидан маҳрум бўлган болалар, 25 минг тазйиқ ва зўравонликка учраганлар, 17,5 минг ўзгалар парваришига муҳтож кексалар, 14 минг уйсизлар, 8,6 минг жазони ижро этиш муассасаларидан озод этилганлар ташкил этади.