IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR QADRIYATLARIGA TA'SIRI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarning zamonaviy yoshlar qadriyatlariga ko'rsatayotgan ta'sirini o'rganishga bag'ishlangan. Tadqiqot adabiyotlar tahlili asosida amalga oshirilgan bo'lib, ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar dunyoqarashi, axloqiy me'yorlari va qadriyatlariga ta'sirini ko'rib chiqadi. Maqolada salbiy va ijobiy ta'sirlar muhokama qilinib, muammolarni hal etish yo'llari taklif etiladi.