KURSANTLAR HARBIY FAOLIYATIDA DUCH KELADIGAN PSIXALOGIK MUAMMOLAR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
ushbu tezisda harbiy bilim yurtlarida taxsil olayotgan kursantlarning harbiy faoliyatida qanday muammolarga duch kelishi,ulardagi stress va depressiya holatlari va ularning yechimlari yoritilgan.