O'zbekistonda ichki turizmni rivojlantirishda raqamli texnologiyalar va innovatsiyalarning o'rni ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O'zbekistonda ichki turizmni rivojlantirishda raqamli texnologiyalar va innovatsiyalarning ahamiyati tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalardan foydalanish turizm sohasini jadal rivojlantirish va xizmatlar sifatini oshirishga yordam beradi. Tadqiqotda asosiy yo'nalishlar va kelajak istiqbollari yoritilgan.