KICHIK YOSHDAGI BOLALARDA O‘QISH KO’NIKMASINI SHAKLLANTIRSH XUSUSIDA ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarining o‘qish savodxonligi darslarida ifodali o‘qish ko‘nikmalarini shakllantirish hamda o‘quvchilarda ifodali o‘qish ko‘nikmasini turli xil metodlar orqali o‘rgatish va bu usul yordamida ta’lim samaradorligini oshirish haqida tavsiyalar beriladi.