 UY XO’JALIKLARNI DAROMADLARINI OSHIRISHDA TADBIRKORLIK O’RNI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada  Uy xo’jaliklari daromadlarini oshirishda tadbirkorlik foliyatini o’rnini haqida bayon qilingan.