OʻRIK DARAXTINING SHIFOBAXSH XUSUSIYATLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Bu maqolada oʻrik daraxtining shifobaxsh xususiyatlari va uning inson organizmi uchun qanchalik foydali ekanligi, koʻplab kasalliklarga davo boʻlishi, kosmetologiyada ham keng qoʻllanilishi va barcha foydali xususiyatlari oʻrganildi