BOLANING SHAXS SIFATIDA KAMOL TOPISHI UCHUN TA`SIR KO’RSATADIGAN BIOLOGIK VA IJTIMOIY OMILLARNING O’ZARO BOG’LIQLIGINI TA`MINLASH. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
ushbu maqolada shaxsning kamol topishiga ta`sir ko‘rsatadigan irsiy va ijtimoiy omillarning qisqacha tavsifi, psixologiya fanidagi turli oqim vakillarining mazkur omillarga nisbatan ilmiy-nazariy va amaliy yondashuvi aks ettirilgan.