Axloqiy tarbiya jamiyatning huquqiy madaniyatini shakllantiruvchi omil sifatida ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada, Huquqiy madaniyat jamiyatning yuksalishida muhim rol o‘ynashi, axloqiy tarbiya ham muhim xususiyatga egaligi hamda axloqiy tarbiya jamiyatning huquqiy madaniyatini shakllantituvchi omil ekanligi yoritilgan.