Jamiyatda axborot xavfsizligini taminlashda axloqiy tarbiya omilidan foydalanish muammolari ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada jamiyat tushunchasi, axborot xavfsizligini taminlash, axloqiy tarbiya, axborot xavfsizligining muhimlik darajasi, axborot xavfsizligida tarbiya.