O'ZBEK XALQ MAQOLLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek xalq maqollari haqida ma’lumot berilib, “maqol” va “matal” terminlariga alohida, dolzarblik jihatdan yondashilinadi va bu masalaga ma’lum darajada oydinlik kiritiladi.