“YULDUZLI TUNLAR” ROMANIDA BOBUR VA TOHIR OBRAZLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mazkur maqola Pirimqul Qodirov qalamiga mansub "Yulduzli tunlar" romanidagi Tohir obrazining ahamiyati haqida bo‘ladi.