УСУЛХО, ШАКЛХО ВА ВОСИТАХОИ ТАШАККИЛИ ЗЕРИ ИЦТИМОИ ДАР СТУДЕНТОНИ ЧАВОНОН. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ҳадафи ин мақола омӯхтани усулҳо, шаклҳо ва воситаҳое, ки барои рушди зеҳни иҷтимоӣ дар донишҷӯёни ҷавон истифода мешаванд. Интеллекти иҷтимоӣ як маҳорати муҳимест, ки ба одамон имкон медиҳад, ки дар муошират ва муносибатҳои иҷтимоӣ ба таври муассир паймоиш кунанд. Бо муҳокимаи стратегияҳо ва усулҳои гуногун, ин мақола барои омӯзгорон ва тренерон, ки ба тарбияи зеҳни иҷтимоӣ дар ҷавонон таваҷҷӯҳ доранд, фаҳмиши арзишманд медиҳад. Таҳқиқот ба тадқиқот ва адабиёти мавҷуда такя намуда, таҳлили ҳамаҷонибаи мавзӯъро пешниҳод мекунад.