YANGI OʼZBEKISTON YOSHLARI – MILLIY MADANIYAT ELCHILARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada Oʼzbekiston yoshlarining sanʼat va madaniyat sohalarida ijod qilishlari uchun amalga oshirilayotgan amaliy islohotlar haqida, xususan yoshlarga oid davlat siyosatini amalga oshirishda qilinayotgan samarali ishlar haqida soʼz boradi.