QORAKOL QOʻYLAR METABOLIZMA JARAYONDAGI XLOR (Cl) ELEMENTI TA'SIRI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada xlor elementining qorako‘l qo‘ylarining  ko‘payish  xususiyatiga  ta’siri  va turli tipda tug‘ilgan  qorako‘l  qo‘ylari  organizmida  хлора  elementi  miqdorining  dinamikasi o‘rganilgan