INNOVATSIYALARDAN FOYDALANISH ORQALI KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK SUB’YEKLARI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHNING EKONOMETRIK TAHLILI. (KORRELATSION TAHLIL) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Innovatsion mahsulotlarni yaratish va ularni amalda tijoratlashtirish dunyo mamlakatlarining kun tartibidagi asosiy va muhim masalalardan biri bo‘lib kelmoqda. Ushbu maqolada korrelyatsion tahlil haqida so‘z yuritiladi va bu orqali kichik biznes va xusuiy tadbirkorlik sub’yektlarining tomonidan yaratilayotgan innovatsion mahsulotlar hajmiga ta’sir etuvchi omillar korrelyatsion tahlil qilinadi.