ЭТИОТРОП ТЕРАПИЯДАН КЕЙИН ЖИГАР КАСАЛЛИГИНИНГ РИВОЖЛАНИШ ХАВФИ ВА УНИНГ МУМКИН БЎЛГАН КЛИНИК ВА ЛАБОРАТОР ПРОГНОЗЛАРИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
ВГС инфекциясининг табиий йўналишини ўрганиш, биокимёвий белгиси қондаги трансаминазаларининг кўпайиши бўлган жигар ичи яллиғланиш даражаси фибрознинг ривожланишига бошқа барча омилларга қараганда кўпроқ таъсир қилишини ишончли исботлади.