Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida xarakatli o’yinlarni tashkil etish ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqola, “Maktabgacha ta’lim tashkilotlari”da jismoniy tarbiya mashg‘ulotilarini to‘g‘ri tashkil etish masalalari haqida so‘z olib boriladi. Bolalarga jismoniy tarbiya mashg‘ulotlari qayerda, qancha vaqt davomida, qanday vositalar yordamida va mashg‘ulotlar qanday qismlarga bo‘lib olib borilishi haqida yozilgan.