TОHIR MАLIKNING “SHAYTANAT” АSАRIDА LАQАBLARNING QO‘LLАNILISHI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada “Shaytanat” asarida qo‘llangan laqablarning ma’nosi, bu so‘zning ikkinchi nom sifatida izohlanishi, uning qo‘llanilish o‘rni va maqsadi, turli ilmiy manbalarda, Tohir Malikning ijodidagi laqablarning o‘rni haqida so‘z boradi va ularning ma’nolari izohlab beriladi