UMUMTAʼLIM MAKTABLARI O‘QUVCHILARIDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha va boshlang‘ich taʼlimda jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarini bolalarni sog‘lomlashtirishga yo‘naltirish asosida tashkil qilish usullari bayon etilgan.