TALABALARNI MUSTAQIL JISMONIY TARBIYA VA SPORT TAYYORGARLIGIGA YOʻNALTIRISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada talaba yoshlarni jismoniy tarbiya va sport mashgʻulotlariga mustaqil jalb qilishning zamonaviy usullari ochib berilgan. Sport mashgʻulotlariga yoʻnaltirilgan talabalarning mustaqil mashgʻulotlari boʻyicha turli xil ilmiy va uslubiy maʼlumotlar tavsiya etiladi.