MАKTАBGАCHА YOSHDАGI BOLАLАRNING KOORDINАTSION QOBILIYATINI RIVOJLАNTIRISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada maxsus mashqlar orqali maktabgacha taʼlim muassasalaridagi bolalarni koordinatsion qobiliyatlarini rivojlantirishning ilmiyuslubiy jixatlari ochib berilgan.