MUDDATIDAN AVVAL BERILGAN DARS... ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqola hayot pillapoyasida ba’zan kichik e’tiborga arzimagan ko’rinsada xulosa qilishga arziydigan voqelik xususida so’zlaydi. Har bir voqea hodisadan o’zimiz uchun kerakli ibratli jihatlarini olishimiz zarurligi xususida so’z yuritiladi.