ДАВЛАТ БОЖИ ТУШУНЧАСИ ВА УНИ УНДИРИШ ТАРТИБИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Давлат божи давлат бюджети даромадларини шакллантиришда салмоқли ўрин эгаллайди. Муаллифнинг ушбу илмий тадқиқотида давлат божи ундириш тартиби , давлат божини тўлашда қандай чегирмалар белгиланиши, давлат божи тушунчаси ва уни тартибга солувчи қонун ҳужжатлари, давлат божи тўловчилари, давлат божини ҳисоблаш тартиби ёритилган бўлиб давлат божини ҳисоблашда фойдаланиш мумкин.