МАҲАЛЛИЙ ЖУН ТОЛАСИДАН ОЛИНГАН НОТЎҚИМА МАТЕРИАЛЛАР ХУСУСИЯТЛАРИНИ ТАДҚИҚОТИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Мақолада маҳаллий жун толасидан ва унинг бошқа толалар аралашмасидан олинган нотўқима материалларнинг физик-механик хоссаларини тадқиқи келтирилган