SHERABOD DARYOSI SUVLARI TARKIBIDAGI PB (II) IONINI INVERSION VOLTAMPEROMETRIK USULDA ANIQLASH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Fon elektrolitlarining qo‘rg‘oshin (II) ionini inversion voltamperometrikusulda aniqlashga ta'siriFon elektrolitlarning tabiati inversion voltamperometriyada analitik signal hosil qilishda muhim ta’sir qiluvchi parametrlardan biri sanaladi.