XALQARO VALYUTA VA KREDIT MUNOSABATLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada xalqaro valyuta va kredit munosabatlari haqida qisqacha maʼlumotlar berib oʻtilgan. Asosan buyerda valyuta kursi, global bogʻliqliklar va kredit olish tartib-qoidalari haqida ham soʻz yuritiladi.