MOLIYA SIYOSATI VA UNING TARKIBIY TUZILISHI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Bu maqolada davlatning u yoki bu iqtisodiy va sotsial rivojlanish dasturini amalga oshirish uchun tegishli Moliyaviy resurslar bilan ta’minlashga qaratilgan davlatning Moliyaviy munosabatlar sohasidagi mustaqil faoliyati hisoblangan moliyaviy siyosat hamda moliya siyosatini to`laroq anglashga imkon beradigan uning tarkibiy tuzilishi ham batafsil yoritib berilgan.