CHET TİLLARNİ O'QİTİSHDA IT TEXNOLOGİYALARİ, MASOFAVİY TA'LİM, ELEKTRON RAQAMLİ TA'LİM ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada filologik va nofilologik til o‘qitishning uzviy bog‘liqligi murakkab muammolari shuningdek keng tarqalganlardan biri standartlashtirilgan testlar, o‘qitish jarayonida o'qituvchilar madaniy jihatlarni yaxshi bilishlari va tilning demografik tadqiqotlari, hamda chet tilini o'qitishning maqsadi funktsional savodxonlik - talabalarning tilda vazifalarni bajarishi va bajarishi kerak bo'lgan qobiliyati, faoliyatda bir qator rollarni amalga oshiradigan usullar haqida ma’lumot beradi