KORXONA AYLANMASIDAN OLINADIGAN SOLIQLAR HISOBI VA AUDITI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
O’zbekistonda olib borilayotgan iqtisodiy islohotlarni amalga oshirishda, avvalambor, soliq siyosatini yanada takomillashtirish, soliqlarning turlarini kamaytirish, ularni hisoblash mexanizmini soddalashtirish muhim masalaga aylanib bormoqda. Ushbu maqolada esa korxona aylanmasidan olinadigan soliqlar va ularning hisobotlari auditi haqida batafsil ma’lumotlar keltirib o’tilgan.