ADABIY TA’LIMDA INNOVATSION VA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING DOLZARB MASALALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada Oliy ta’limda talabalarni mustaqil-ijodiy fikrlashga, badiiy asarni tahlil qilishga,mushohada yuritishga,bahs-munozarada  o’z shaxsiy fikr-mulohazalarini himoya qilish ko‘nikmalarini shakllantirishga qaratilgan ilg‘or pedagogik texnologiyalardan Said Ahmad hayoti va adabiy faoliyatini o‘qitishda foydalanish yo‘llari yuzasidan amaliy tavsiyalar berilgan.