“JISM HARAKATI. TEZLANISH” MAVZUSINING NAZARIY ASOSLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolaning maqsadi jism harakatini o’rganish va tezlanish haqidagi dastlabki fikrlarga ega bo’lish, tangensial va normal tezlanishni o’rganish.