MINGYILLIK RIVOJLANISH MAQSADLARI VA AHOLINING IJTIMIY MUHOFAZASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu   maqolada   BMT   tomonidan   qabul  qilingan  ‘’Mingyillik   rivojlanish   maqsadlari ‘’   va   ijtimoiy  muhofaza   borasida  yurtimizda   amalga   oshirilayotgan   islohotlar ,  farovonlik  ,   inson qadr-qimmati  ,  insonning   qadr   topishi   va  ma’naviy    kamol   topishi  , yurtimizda    yoshlarning   sog’lom ,  barkamol  ,  sof   insoniy   fazilatlarga  ega  bo’lgan   holda   voyaga  yetishi    va   ijtimoiy   sohalarda   olib  borilayotgan   keng   ko’lamli  o’zgarishlar   bayon   etiladi.