MONETAR SIYOSATNING MAZMUN-MOHIYATI VA IQTISODIYOTNI TARTIBGA SOLISHDA TUTGAN O‘RNI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada  mamlakatimizning  iqtisodiy  rivojlanishi  ko‘p jihatdan  monetar  siyosat ya’ni pul-kredit siyosatiga  bog‘liqliga,  iqtisodiyotni tubdan isloh qilish  jarayonida  davlatni tartibga solishdagi monetar siyosatning o‘rnini keskin  ko‘paytirish  lozim  ekanligi  xususida  so‘z yuritilgan.