AXBOROT XAVFSIZLIGINI BUZILISHIGA OLIB KELUVCHI TAXDIDLARNING TURLARI VA ULARNING TASNIFI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tezisda Axborot xavfsizligi, Axborotlarni kodlash shifrlash, almashtirish, saqlash, foydalanish jarayonlarini o’z ichiga oladi. Axborot xavfsizligida kriptotizim xavfsizligi muhim ahamiyat kasb etadi..