CHINGIZXON DAVLATIDA QONUNLAR TO’PLAMI YASOGʻNING O’RNI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Chingizxon asos solgan mo`gullar imperiyasida uzoq yillar davomida amalda bo`lgan “Yaso qonunlari”ning mazmuni, yasoq qonunlari orqali tashkil etilishi, boshqarilishi hamda jazo turlari keltirib oʻtilgan.