PAYVANDLASH MANBALARI, ELEKTROD SIMLARI VA QOPLAMALAR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Payvandash yoyini uzluksiz tok bilan ta’minlovchi agrigatga tok manbalari deyiladi. Bularni ishlatish qulay bo’lib yoy qisqa tuashuvsiz barqaror yonadi. Ushbu tezisda payvandlash manbalari, shuningdek elektrod similar va qoplamalar muhokama etiladi.