SOG`LOMLASHTIRUVCHI JISMONIY TARBIYANING FIZIOLOGIK ASOSLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada kamharakatlilik natijasida organizmning turli funksional tizimlarida yuzaga keladigan fiziologik  va patologik o’zgarishlar yoritilgan.