HAQ EVAZIGA XIZMAT KO'RSATISH SHARTNOMASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqola haq evaziga xizmat ko'rsatish, yo'lovchi, bagaj va yuk tashish shartnomalar tushunchasi, shartnoma taraflarining huquqlari, majburiyatlari va javobgarligi, shu shartnomalar bo'yicha muammoli vaziyatlarning yechimlari haqida bo'lib fuqarolarning ushbu shartnomalardan to'g'ri foydalanish madaniyatini oshirishga qaratilgan