HUDUDLARDA INVESTITSIYALAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqalada innovatsion faoliyatga yunaltirilgan samaradorligiga  investitsiyalarni yaratib berilgan. Innovatsion faoliyatni amalga oshirishda xorij tajribasini o‘rganish orqali moliya maqsadlarini samarali usulari mexanizimlarini izlap topish bilan bog‘liq bir qator muomolar o‘rganilgan.