MODERN TECHNOLOGIES IN LEARNING FOREIGN LANGUAGE ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
The topic of the paper is how to use cutting-edge pedagogical innovations to teach foreign languages effectively