BOSHLANG‘ICH SINF O’QUVCHILARIGA INGLIZ TILINI O’QITISH METODLARI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mamlakatimizda jamiyatning ijtimoiy buyurtmasi xorijiy tillarni boshlang‘ich sinflarda va kommunikativ maqsadlarda o‘qitilishiga bo‘lgan ehtiyojni yanada kuchaytirdi. Ingliz tili boshlang‘ich ta’limga o‘quv predmeti sifatida kiritildi, maktabgacha va boshlang‘ich ta’limda xorijiy tillarni o‘qitish yo‘nalishi bo‘yicha mutaxassislar tayyorlash yo‘lga qo‘yildi.Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga ingliz tilini o’qitish metodlari haqida ma’lumot berilgan.