MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILIGA BO'LGAN QIZIQISHNI O'YINLAR YORDAMIDA O'STIRISH. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatish usullari yozilgan bo‘lib, hozirda ingliz tili dunyo tili bo‘lib bormoqda. Shu bois uni maktabgacha ya’ni bog’cha yoshidan boshlash kerak. Maqola shu haqida ma’lumot beradi.