ПРОБЛЕМА КОМПЛЕКСНОГО КОНТРОЛЯ И ОЦЕНКИ ПОДГОТОВЛЕННОСТИ ЮНЫХ МИНИ-МИНИ-ФУТБОЛИСТОВ. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ушбу мақолада мини футболчиларни тайёргарлик томонларини бахолаш ва назорат қилиш томонларини ўрганиш натижалари акс эттирилган.