Ko’chkunchixonning hukmronligida Shayboniylar saltanati. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqola Ko’chkunchixon hayoti va Shayboniylar haqida ma’lumot beradi,shuningdek Ko’chkunchixon davridagi siyosiy faoliyat haqida ma’lumot beradi.Shuningdek uning shaxsiyati haqida ham to’xtab o’tilgan.Bundan tashqari o’sha davrdagi siyosiy voqealar haqida ma’lumot berilgan.