Uzumni quritishda qo‘yiladigan talablar va quritish usullari ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Quritilgan kishmish yoki mayizning sifati ko‘p jihatdan xom ashyoga bog‘liq. Talablarga javob beradigan mahsulotni quritish maqsadga muvofiq hisoblanadi.