MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARI TAYYORLOV GURUHI BOLALARIDA MATEMATIK TASAVVURLARNI RIVOJLANTIRISH SAMARADORLIGI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada, maktabgacha ta’lim muassasalarida maktabga tayyorlov guruhlarda bolalarning matematik salohiyatlarini va unga bo’lgan tasavvurlarini yanada keng rivojlantirish metodlari va uning samardorligi haqida so’z yurutilgan.