O’ZBEK TILIGA JARGON SO’ZLARNING O’ZLASHUVI - Anvarova Madinaxon ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Rus va jahon adabiyotini o'rganayotgan har bir talaba adabiy tilga xos bo'lmagan nutq burilishlariga duch keladi. Ushbu iboralarning klassik ta'rifi nima,ular o’zbek tilida qanday qo’llaniladi, ularning paydo bo'lish tarixi va zamondoshlarimiz muloqotidagi o'rni qanday degan savol tug'iladi.Ushbu maqolada aynan ushbu savollarga javob olasiz.